Letní prázdninové kurzy 2021

Prázdninové kurzy školy skejtu letos zažijí svůj již třetí ročník. Pro tento rok jsme si pro vás připravili velkou novinku. Tyto velké prázdniny (červenec + srpen) budou naše prázdninové kurzy probíhat po celé dva měsíce. Vy si tedy můžete vybírat celkem z osmi turnusů (přihlásit své děti však můžete maximálně na tři, aby byl prostor i pro ostatní zájemce). Většina účastníků co se přihlásí na naše prázdninové kurzy zároveň chodí do našeho kurzu během školního roku a dobře náš kurz a lektory znají. Přihlašování na prázdninové kurzy je však určeno i pro nováčky a absolutní začátečníky, takže se není čeho bát. Pevně věříme, že situace s Covid-19 bude v červenci již lepší, takže bude možné (s dodržováním všech platných vládních opatření) normálně fungovat a užít si velké prázdniny na našem prázdninovém kurzu! 


Jedno z míst, které během jednoho turnusu navštívíme je i legendární skate plaza na Letné.

        Asi se ptáte v čem se tedy náš prázdninový kurz liší od ostatních příměstských táborů? V první řadě je důležité zmínit, že my nepořádáme příměstské tábory, ale prázdninové kurzy! Dalším důležitým faktorem je počet účastníků na jeden turnus. V našem letním prázdninovém kurzu je maximální počet účastníků na jeden turnus šestnáct! Soustředíme se na kvalitu a ne na kvantitu.  S každým účastníkem se snažíme pracovat i individuálně. Hrajeme různé hry na skejtu, učíme se nové tricky, nebo jízdu a odrážení, hecujeme se, pořádáme dílčí závody, hrajeme game of skate a dětem předáváme i teoretické znalosti z oblasti skateboardingu. Každý den navštívíme jiný skatepark a obědy máme zajištěné ve restauraci v Braníku, která je po dobu velkých prázdnin uzavřena pro veřejnost. Všechny děti jsou vybaveny vlastní svačinou, protože z minulých ročníku se nám tato možnost osvědčila jako nejlepší (každý rád jí něco jiného a co jí jeden, nejí druhý). Teplé obědy budou každý den v restauraci + je možnost přidat si, které většinou všichni využijí, protože jídlo je výborné. Všichni se dosyta najedí, za to ručíme. Zároveň je možnost si v restauraci koupit zmrzlinu, různé sladkosti nebo točenou limonádu.

 

Skatepark Řepy a naše parta   

       Pro děti máme připravený bohatý hlavní a doprovodný program. Každý den navštívíme jiný skatepark. Navštíví nás a udělají nám exhibici sponzorovaní a nejlepší čeští závodníci a skejťáci, jako například Honza Malý. Zároveň máme vybrané ty nejlepší skateparky a streety v Praze, které postupně každý den navštívíme. Sraz máme každé ráno mezi 8:30 - 9:00hod. v Kobylisích na Kobyliském náměstí u kostela a návrat na to samé místo je v 16:30hod. Po Praze cestujeme pouze tramvají č.17, kde se větrá a dbáme na dodržování rozestupů. Na začátku každého dne dětem měříme teplotu a budeme dodržovat veškerá platná nařízení, která budou v létě platit (je možné že budeme muset mít roušky, ale pevně věříme, že ne). Cena prázdninového kurzu (jednoho turnusu) je 3 400,-KčPři přihlášení na dva a více turnusů se cena za jeden turnus snižuje z původních 3 400,-Kč na 2 900,-Kč. V ceně jsou zahrnuty obědy v restauraci a okolní prostory, program, lektoři a ceny pro každého účastníka! 

Video z prázdninového letního kurzu 2020

 Podrobnější informace a možnost přihlášení na náš letní kurz naleznete na:   https://www.skolaskejtu.cz/letni-kurz/

 Další videa a fotky z prázdninových kurzů naleznete na našem instagramu.


 Předávání cen pro všechny účastníky prázdninového kurzy.

      Na každý den s sebou děti musejí mít svůj skateboard, chrániče, helmu, láhev na pití a průkazku na MHD (Nebo celodenní lístek). V případě špatného počasí máme připravený záložní program v prostorách restaurace Kotva Braník. Učíme děti jak servisovat skateboard, vyměnit ložiska, nalepit grip, namontovat kolečka, připevnit trucky a další důležité věci ohledně údržby skejtu. V případě dlouhodobého špatného počasí (to se ještě nestalo) pořádáme soutěž v rychlosti smontování skejtu. Minulý rok nás podpořila firma Vans sponzorskými dary pro děti v podobě skejtů, odznáčků a dalších hodnotných cen.

 




Každý
 účastník si odnese hodnotné ceny, kvalitní zážitky a nové kamarády. 

 

Škola skejtu Žurnál company! 


Děkujeme, že jste dočetli náš článek a pokud chcete přihlásit své děti a dozvědět se více, tak klik. 

https://www.skolaskejtu.cz/letni-kurz/